Onsite / On-Offboarding

Onsite / On- Offboarding

ValidIT hjälper till med onsitearbete för flera kommuner och IT-företag, Vi ansvarar för hela eller delar av processerna för våra kunder gällande onsite eller On- Offboarding processer.

Exempelkund 1: Större IT bolag har en stor ny kund som skall onbardas i deras nya driftmiljö och samtliga klienter skall bytas ut. ValidIT ansvarar för leverans, uppackning, uppstart av klienter och montering, uppsättning av övrig utrustning såsom skrivare och nätutrustning mm på hos kund.

Exempelkund 2: Stor kommun, har behov av en partner som hanterar deras processer vid nyleveranser, utbyter när utrustning går sönder, reperationsprocess med tillverkare, assethantering av utrustning och  dokumentation av utrustning.

I vissa kundprocesser lagerhåller ValidIT kundernas utrustning samt hanterar säkerhetslager och leverera mot ett gemensamt SLA.

Kontakta oss så pratar vi om vad just ni behöver och ser om vi kan stötta i Era processer oavsett om ni är privat, kommunalt eller landsting.

IT-Konsult

Vi är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling med IT-kompetens för dina behov.

IT-Rekrytering

Med ValidIT blir rekrytering enklare, kvalitativare och vi ansvarar för hela processen till signering och uppföljning. Vi har över 25 års erfarenhet av IT

Bli Partner - GIG

ValidIT har ett stort Partnernätverk, både stora IT- konsultbolag som de lite mindre, Gigare med egenanställd. Vill du vara en del av vår samhörighet 

Karriär

Söker du ny utmaning, arbete eller inte riktigt vet vilken del inom IT som passar dig bäst. Skicka en spontanansökan, vi bokar gärna ett möte.