IT-Rekrytering

Framgång skapas av människor, och att rekrytera rätt medarbetare hjälper er växa. Vi har över 25års erfarenhet från IT-branschen.

IT-Rekrytering

Framgång skapas av människor, och att rekrytera rätt medarbetare hjälper er växa. Vi har över 25års erfarenhet från IT-branschen och kan IT, innebär att vi kan prata och förstå både ert behov och samtidigt attrahera rätt kandidater. Det har  det aldrig varit svårare att rekrytera rätt personal än vad det är idag, och en felrekrytering kan bli väldigt dyr och energikrävande. För att få tag på de främsta kandidaterna på marknaden krävs tid, engagemang och kunskap för att lyckas. Långsiktighet är lika viktigt i processen, lika mycket tid som man lägger på kandidater som är intressanta just nu bör läggas på de kandidater som kan bli intressanta längre fram. Vi hjälper dig hitta rätt kompetens och låter dig fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som vi bygger ert team!

Flertal av våra rekryteringar är vad vi kallar ”hyra med övertag” innebär att ni hyr in en ny medarbetare där ValidIT har arbetsgivaransvaret och efter 6mån tar ni över i anställning i Er verksamhet.

Är det hela team eller flera nya medarbetare ni behöver, kan lösningen vara en ”egen” IT-rekryterare- researcher från oss som sitter på plats hos Er och agerar i Ert namn och via Era rekryteringsverktyg.

Onsite / On- Offboarding

ValidIT arbete för flera kommuner och IT-företag med onsite, vi ansvarar för utbyte av datorer och hårdvara vid större migreringsprojekt eller löpande.

IT-Konsult

Vi är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling med IT-kompetens för dina behov.

Bli Partner - GIG

ValidIT har ett stort Partnernätverk, både stora IT- konsultbolag som de lite mindre, Gigare med egenanställd. Vill du vara en del av vår samhörighet 

Karriär

Söker du ny utmaning, arbete eller inte riktigt vet vilken del inom IT som passar dig bäst. Skicka en spontanansökan, vi bokar gärna ett möte.