Om ValidIT

Uthyrning och rekrytering av IT-konsulter

ValidIT – uthyrning och rekrytering av IT-konsulter

Söker ditt företag eller organisation en erfaren och högkvalificerad IT-konsult? Vi har rätt IT-kompetens för dina behov. Vi är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling till marknadsmässiga priser. Hos oss kan ni hyra och rekrytera IT-konsulter för både längre och interima uppdrag. Vi bygger och tillsätter hela IT-team eller varför inte hyra in en IT-rekryterare som sitter på plats hos Er? Vi är experter på att leverera nyckelkompetenser för komplexa IT-projekt. Vi erbjuder konsultuthyrning och rekrytering inom flera IT-områden både inom privat och offentlig sektor. Oavsett om du behöver IT-personal till ert företags IT-avdelning eller hjälp att utveckla, leda och driva projekt i din organisation, så har vi lösningar på dina behov. 

Boka rådgivningstid!

Boka kostnadsfri rådfrågning om att analysera behov, upplägg och lösning, Fyll i nedan formulär och ett meddelande om vad du behöver hjälp med. Vi kontaktar dig inom kort!

7 + 4 =

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen finns i vår integritetspolicy.