Bli Partner - GIG

Vi vill att du skall vara en del av något större,
en personlig relation och agera som ett Team.

Bli Partner - GIG

Vill du vara en del av vår samhörighet och nätverk, som partner vill vi bygga en personlig relation och agera som ett Team tillsammans med dig. Du skall kunna komma till oss och känna att du är en del av vårt kontor, ta en kaffe med andra kollegor och även kunna ta del av våra övriga tjänster.
Vårt nätverk består av fristående konsulter GIG:are, mindre konsultbolag samt större IT-konsultbolag som gärna vill bygga och samarbeta med en personlig kontakt som kan IT. Tillsammans skapar vi spännande och utmanande konsultuppdrag för dig och vårt partnernätverk med specialister.

Vi vill jobba med de bästa konsulterna och kunna tillsätta ett helt team för våra kunder, där du kan vara en del av pusslet. Som GIG:are eller partner till ValidIT agerar du som underleverantör och genom våra direktavtal och täta samarbeten med våra kunder kan vi garantera dig ett givande samarbete med rätt förutsättningar. Våra kunder är allt från såväl etablerade som innovativa, snabbväxande och nystartade företag inom flera olika marknader.

Vi vill att du skall vara en del av något större, därav har vi möjlighet att både hjälpa dig som planerar att starta bolag och bli GIG:are till Er som redan blivit några stycken men behöver hjälp att få ut Era kollegor.

IT-Konsult

Vi är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling med IT-kompetens för dina behov.

IT-Rekrytering

Med ValidIT blir rekrytering enklare, kvalitativare och vi ansvarar för hela processen till signering och uppföljning. Vi har över 25 års erfarenhet av IT

Onsite / On- Offboarding

ValidIT arbete för flera kommuner och IT-företag med onsite, vi ansvarar för utbyte av datorer och hårdvara vid större migreringsprojekt eller löpande.

Karriär

Söker du ny utmaning, arbete eller inte riktigt vet vilken del inom IT som passar dig bäst. Skicka en spontanansökan, vi bokar gärna ett möte.