IT-Konsult

Vi är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling med
IT-kompetens för Era  behov.

IT-Konsult

Med över 25 års erfarenhet inom IT vågar vi påstå att vi kan IT! Vår  kunskapen och erfarenhet använder vi när vi matchar rätt kandidat för rätt behov hos Er. 

Som IT-konsultbolag erbjuder vi konsulttjänster inom flera olika IT områden och verksamhetsutveckling. 

Vi vill vara en del av Er resa med vår IT-kompetens som stöttar Era  behov. Hos oss kan ni hyra IT-konsulter eller hela team för både längre och interima uppdrag.
Boka gärna en kaffe eller teamsmöte så pratar vi om just Ert behov och kommer med en lösning. 

Oavsett om du behöver IT-personal till företagets IT-avdelning eller hjälp att utveckla, leda och driva projekt i din organisation, så har vi lösningar på dina behov för både privat och offentlig sektor.

Onsite / On- Offboarding

ValidIT arbete för flera kommuner och IT-företag med onsite, vi ansvarar för utbyte av datorer och hårdvara vid större migreringsprojekt eller löpande.

IT-Rekrytering

Med ValidIT blir rekrytering enklare, kvalitativare och vi ansvarar för hela processen till signering och uppföljning. Vi har över 25 års erfarenhet av IT

Bli Partner - GIG

ValidIT har ett stort Partnernätverk, både stora IT- konsultbolag som de lite mindre, Gigare med egenanställd. Vill du vara en del av vår samhörighet 

Karriär

Söker du ny utmaning, arbete eller inte riktigt vet vilken del inom IT som passar dig bäst. Skicka en spontanansökan, vi bokar gärna ett möte.