Rådgivning

Bohöver ni öka kompetensen eller växa med fler kollegor,
kanske intermia resurser!?

Rådgivning, att vara en partner!

Behöver ni öka kompetens eller växa med fler kollegor, kanske interima resurser eller är det med egna anställda men inte vet hur!? Är det en rekrytering, konsulthyra eller hyra med ett övertag som är bäst för Er nu och framöver, hur bygger man team?

Hur ser Er kompetensinventering ut, vilka kunskaper och resurser har ni och vilka behöver ni när fler IT-tjänster flyttas upp i molnet och  IT-miljöer blir mer och mer hybridmiljöer.

Boka gärna ett möte så hjälper vi Er gärna att planera för dagens som framtida behov och kompetenser inom IT, låt oss vara en del av Er resa.

Onsite / On- Offboarding

ValidIT arbete för flera kommuner och IT-företag med onsite, vi ansvarar för utbyte av datorer och hårdvara vid större migreringsprojekt eller löpande.

IT-Rekrytering

Med ValidIT blir rekrytering enklare, kvalitativare och vi ansvarar för hela processen till signering och uppföljning. Vi har över 25 års erfarenhet av IT

IT-Konsult

Vi är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling med IT-kompetens för dina behov.

Karriär

Söker du ny utmaning, arbete eller inte riktigt vet vilken del inom IT som passar dig bäst. Skicka en spontanansökan, vi bokar gärna ett möte.